WordPress ja WooCommerce
verkkosivustot yrityksille

Laadukkaat WordPress ja WooCommerce verkkosivustot yksinkertaisista kotisivuista laajempiin kokonaisuuksiin. Osaavasta yhteistyöverkostostamme löytyy myös graafisen ulkoasun suunnittelijat sekä sisällöntuottajat.

Pyydä tarjous sivuston toteutuksesta!

WordPress ja WooCommerce verkkosivustot yrityksille

Responsiiviset verkkosivut ovat digitaalisena aikana ehkäpä tärkein rajapinta asiakkaan ja yrityksen välillä. Hyvien verkkosivujen tulee olla responsiiviset, nopeasti latautuvat ja selkeät. Sisältö ja rakenne tulee suunnitella niin, että kävijä löytää sivustolta etsimänsä tiedon mahdollisimman helposti. Lisäksi sivuston tekstisisällön ja ulkoasun tulee mukailla yrityksen muuta markkinointiviestiä. Tällainen yhteneväisyys vahvistaa asiakkaan brändimielikuvaa ja parantaa yrityksen kilpailuetua.

Avoimen lähdekoodin WordPress-sivustot

Olemme erikoistuneet WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä tuotettuihin sivustoihin ja verkkokauppoihin. WordPressin etuja ovat helppo päivitettävyys, avoin lähdekoodi (=mahdollinen jatkokehitys onnistuu myös muiden kehittäjien toimesta), laajennettavuus satojen mahdollisten lisäosien avulla sekä muiden järjestelmien helppo integroitavuus. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä.

Lyhyt toimitusaika ja kilpailukykyinen hinnoittelu

Verkkosivustojen tuotannossa kiinnitämme erityisesti huomiota asiakkaan esittämiin toiveisiin, sivuston responsiivisuuteen eli mobiiliystävällisyyteen ja tekniseen hakukoneoptimointiin. Meidät tunnetaan lyhyestä toimitusajasta, joustavuudesta, kilpailukykyisestä hinnoittelusta, laadukkaasta lopputuloksesta ja luotettavasta yhteistyöverkostosta (mm. graafisen ulkoasun suunnittelu ja sisällöntuotanto).

Käyttökoulutus sivuston päivittämistä varten

Haluamme pitää huolen, että asiakas saa uuden verkkosivustonsa toteutuksen yhteydessä myös riittävän käyttökoulutuksen sivuston päivittämiseksi. Täten pystyt halutessasi tekemään esimerkiksi pieniä tekstimuutoksia silloin, kun itse haluat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Näin
edetään

 • 01

  Kerro meille mitä, milloin ja miksi. Tarvittaessa juonittelemme tiedon teistä irti polttavilla kysymyksillä.

 • 02

  Auditoinnin pohjalta teemme teille graafisen ulkoasuehdotuksen eli leiskan, jota tarvittaessa hiotaan kunnes lopputulos on mieleinen. Lisäksi teemme sisältösuunnitelman, jossa määrittelemme sivuston sivukartan.

 • 03

  Sivusto toteutetaan ulkoasu- ja sisältösuunnitelman mukaisesti. Sivuston teksti- ja kuvasisällöt voivat tulla teiltä, tai lisäpalveluna sisällöntuottajaltamme.

 • 04

  Lähetämme teille sivuston demo-osoitteen, jossa pääsette tutustumaan sivustoon ja kommentoimaan toteutusta. Tässä vaiheessa voimme tehdä vielä pieniä muutoksia, jotka eivät merkittävästi eroa ulkoasu- ja sisältösuunnitelmasta.

 • 05

  Kommenttikierroksen ja sisältöjen viilauksen jälkeen sivusto on valmis julkaistavaksi. Hosting- ja ylläpitopalvelumme avulla varmistat sivustosi katkeamattoman toiminnan ja voit nukkua yösi rauhassa.

Kun työn alla ollut verkkosivusto tai -kauppa julkaistaan, sivusto ei kuitenkaan ole valmis.
Sivuston päivittäminen, hakukoneoptimointi ja jatkokehitys onnistuu luonnikkaasti meidän kanssa.

Vieritä ylös